Sådan Bliver Du Succesfuld Influencer (3/4)

08-11-2017 | Influencer

På din rejse som influencer vil du helt sikkert støde på nogle svære spørgsmål. Skal du være med i et netværk? Hvordan tjener du penge på dit indhold? Hvordan håndterer du bedst kritik? Alle de ting guider vi dig til i dagens blogindlæg.

Læs mere her

Sådan Bliver Du Succesfuld Influencer (2/4)

10-10-2017 | Influencer

Går du og drømmer om at blive en succesfuld influencer, men ved ikke rigtig hvordan du kommer i gang? Så læs med i vores 4-afsnit lange artikelserie, hvor vi dækker alt du skal vide når du starter dit nye eventyr som influencer. I dagens indlæg guider vi dig til, hvad du skal være opmærksom på, når du lige er startet på din nye influencerkarriere.

Læs mere her

Månedens Følger, Must-Know & Influencer | Oktober

04-10-2017 | Influencere, Must-Know, Følger

I oktober vil vi gerne fremhæve 3 personer, som vi synes fortjener lidt ekstra anerkendelse - alt sammen til inspiration for dig. Læs artiklen og find ud af hvem der er månedens følger, must-know og influencer.

Læs mere her

Sådan Bliver Du Succesfuld Influencer (1/4)

01-10-2017 | Influencer

Går du og drømmer om at starte en Youtube kanal, en blog eller måske en fed Instagram account? Der er mange ting at tænke over inden du kaster dig ud i at blive influencer, og Bestfluence har samlet de vigtigste i en 4 afsnit lang artikelserie. Vi guider dig sikkert igennem alt du skal vide, når du skal til at starte som influencer! Kæmpe held og lykke.

Læs mere her

Hvor kommer alt det had fra?

17-09-2017 | Guldtuben, internettet, Facebook, mobning, god tone

Anders Matthesens optræden til Guldtuben 2017 har delt vandene. Om hans optræden var passende eller ej, er en anden diskussion. Det Bestfluence bed mærke i er dog, hvordan voksne mennesker sultent sprang til tasterne og udnyttede muligheden for at nedgøre de unge Youtubere på grundlag af Matthesens jokes. Hvor kommer alt det had fra?

Læs mere her

Månedens Følger, Must-Know & Influencer | September

11-09-2017 | Influencere, Must-Know, Følger

Vi er vilde med vores brugere her på Bestfluence, og vil gerne sige tak for al den tid og energi I lægger i sitet. Derfor vil vi hver måned fremhæve 3 personer, som vi synes fortjener lidt ekstra anerkendelse - alt sammen til inspiration for dig.

Læs mere her

Er Guldtuben gyldent eller bare fattigt?

06-09-2017 | Troværdighed, Guldtuben

Guldtuben afholdes for tredje år i træk, og er denne gang større og vildere end nogensinde. Men er Guldtuben i virkeligheden det seriøse awardshow det udgiver sig for at være, eller blot fattig pleje af særinteresser?

Læs mere her